3F Superligaen

Fodbold-ballade: Randers FC tager nye midler i brug for at forhindre ubudne gæster fra Brøndby adgang

Randers FC og Brøndby tørner søndag aften sammen i Superligaen, og her er hjemmeholdet klar til at bruge nye metoder for at holde de udelukkede fans fra Brøndby ude af stadion.

Brøndby opfordrer sine fans til IKKE at tage med til udekampene i efteråret 2022.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby-fans er ikke velkomne på Cepheus Park i Randers, når de to klubber støder sammen søndag aften.

Det kommer efter, at Fodboldens Disciplinærinstans tirsdag den 4. oktober besluttede, at Brøndby IF ikke må have et udebaneafsnit i de resterende udekampe i 2022 på baggrund af en række kedelige hændelser.

Derfor har man i Randers valgt at tage nye midler i brug for at holde de potentielt gæstende udebanefans væk fra stadion.

Der er tale om nogle lidt utraditionelle metoder. Man vil blandt andet bruge spottere fra Brøndby til at finde potentielle syndere. Det fortæller kommunikationschef i Randers FC, Kristian Fredslund Andersen, til TV2 Østjylland.

– Der vil være godt med vagter på, og så kommer der spottere fra Brøndby, som skal sikre, at der ikke er nogen af dem, der ikke er i kridthuset og har lavet en del ballade. Det er dem, vi har allerstørst fokus på.

– Vi kan ikke være 100 procent sikre, men vi mener, vi får luget det meste ud. Vi regner ikke med, at der kommer Brøndby-fans, og hvis der så gør, så regner vi med, at de har så god og sund fornuft, at hvis vi kommer og prikker dem på skulderen, så vælger de at gå udenfor i god ro og orden.

Ifølge Kristian Fredslund Andersen har Randers haft en god dialog med Brøndby om situationen. Han regner også med, at det samme bliver tilfældet, hvis nogle af de uønskede fans får held til at snige sig ind og bliver opdaget.

Randers FC-cheftræner før Brøndby-opgør: Burde ligge bedre

Kampen mellem Randers og Brøndby fløjtes op søndag klokken 18:00. Kampen kan følges på TV3+ og Viaplay.

Se H2H-statistik og stillingen i Superligaen herunder:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P