Highlights: Total ydmygelse og dobbelt-hattrick imellem Manchester City og Manchester United

Søndag tog Manchester City imod bysbørnene fra Manchester United i et intenst rivalopgør, der løb fuldstændig løbsk og endte i en kæmpe ydmygelse.

To af Premier Leagues såkaldte Big6-klubber stødte søndag eftermiddag sammen, Manchester City og Manchester United mødtes i Manchester-derby.

Her fik Manchester City en forrygende start på kampen, da man efter blot otte minutter bragte sig foran på et rigtig flot opspil, der blev afsluttet af Phil Foden til en 1-0-scoring.

Og så tog Erling Haaland endelig fat. Den norske superstjerne, der indtil videre har banket kasser ind for Manchester City, var på pletten igen. To hurtige kasser på fire minutter, og et flot oplæg til Phil Foden, og så var stillingen pludselig 4-0 til Manchester City før pausen.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Efter pauseteen fik Manchester United bedre styr på tingene, hvilket udmøntede sig i en reducering på et mål af nyerhvervelsen Antony, 4-1.

Det var dog en stakket frist for Manchester United. For efter 64 minutter var den norske superstjerne Erling Haaland igen på pletten, da han satte 5-1-scoringen ind. Dermed scorede Haaland hattrick for tredje hjemmekamp i streg for klubben.

Men ét hattrick var ikke nok for Manchester City her til aften. Phil Foden ville også lege med. Og med en ekstra scoring fra ham bragte han med sit hattrick Manchester City op på vanvittige 6-1.

Manchester United fik dog pyntet på opgøret til sidst, da Anthony Martial kom på tavlen til kampens slutresultat. Vanvittige 6-2 til Manchester City.