Premier League

Ten Hag om Casemiro: Mørtlen mellem murstenene

Manchester United præsenterede ti minutter før mandagskampen mod Liverpool brasilianske Casemiro foran hjemmepublikummet på Old Trafford.

Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Om det alene var Casemiros præsentation i Manchester United, er formentlig tvivlsomt.

Holdt op imod sæsonens to første kampe var De Røde Djævle dog som forvandlet i mandagskampen mod Liverpool, hvor Manchester United inden kampen benyttede muligheden til at præsentere sin nyindkøbte brasilianske stjerne.

Casemiro blev forud for 2-1-sejren hyldet af de fremmødte tilskuere på Old Trafford, som ikke lod til at kunne skjule, at forventninger til den nu tidligere Real Madrid-midtbanespiller er høje.

De forventninger er fansene dog langt fra ene om.

– Han er mørtlen mellem murstenene, det er det, vi har ledt efter denne sommer, og nu har vi fundet ham. Jeg er meget glad for købet, lød det således fra Manchester United-manager Erik ten Hag.

Manchester United har i flere sæsoner spillet flere kampe med den såkaldte ‘McFred’-duo bestående af Scott McTominay og brasilianske Fred.

Highlights: Manchester United slår Liverpool og overhaler rivalerne

Med indkøbet af Casemiro ser det højst usandsynligt ud, at den midtbanekonstellation kommer i brug igen.

I mandagens kamp mod Liverpool bestod Manchester Uniteds midtbane af Christian Eriksen Scott McTominay og Bruno Fernandes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P