Premier League

Fernandes vil vende skuden mod Liverpool

Manchester og Liverpool er begge kommet haltende fra start i den nye Premier League-sæson. Mandag aften mødes de to hold på Old Trafford, og ét af holdene har derfor muligheden for i hvert fald midlertidigt at parkere krisesnakken.

Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Liverpool har fået to uafgjorte, mens Manchester United har tabt to gange.

En henholdsvis sløj og en elendig start på sæsonen er det blevet til for de to nordvestengelske rivaler, der mandag aften har mulighed for at rette en smule op på sæsonstarte, når de tørner sammen på Old Trafford.

– Jeg har sagt det til mange; Der er ikke nogen bedre kamp til at vende skuden end at spille mod dem, som formentlig er vores største rivaler. Mandag aften med et fyldt stadion med stor støtte fra vores fans som altid, vi er nødt til at være forberedte, lyder det fra Bruno Fernandes.

– Vi ved, at vi er nødt til at give fansene noget tilbage. Det var en hård sæson sidste år, og en hård start på denne sæson, men vi er nødt til at komme tilbage, og det her er det rette tidspunkt at gøre det, og vi skal gøre det i aften, lyder det videre fra portugiseren.

For spillerne selv betyder det mindre, at det er netop Liverpool, der står på den anden side, men Fernandes er klar over, at Manchester Uniteds fans ikke ser sådan på det.

Medie: Casemiro har fået Ronaldo til at ombestemme sig

– Liv eller død. Sådan spiller jeg alle kampe, men vi må ikke glemme, at de her store kampe betyder mere for fansene end visse andre kampe. For os handler det om tre point, ikke mere end det, men det er en stor kamp, og fordi vi også spiller for dem (fansene, red.), så er vi nødt til at give dem den fornøjelse at vinde den her slags kampe, så de kan tage på arbejde tirsdag og være stolte af deres hold, lyder det fra Manchester Uniteds nummer 8.

Kampen mellem de to mest vindene klubber i engelsk fodbold spilles klokken 21, og den kan ses på TV3+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P