LaLiga

Xavi: Vi skal sælge spillere for at registrere Koundé

Jules Koundé er stadig ikke registreret for FC Barcelona, og det sker ikke, før klubben sælger spillere.

Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Andreas Christensen, Robert Lewandowski, Raphinha og Franck Kessie fik alle debut i sidste rundes kamp mod Rayo Vallecano.

Mens de tre førstnævnte startede inde i LaLiga-kampen, blev Franck Kessie introduceret efter 72 minutters spil, men selv tjansen som indhopper må siges at være bedre end rollen for FC Barcelonas femte sommerindkøb.

Franske Jules Koundé var nemlig ikke registreret til kampen, og det er han stadig ikke.

Søndag skal FC Barcelona en tur til Real Sociedad, og cheftræner Xavi håber at kunne gøre brug af franskmanden i den kamp.

– I øjeblikket ved vi ingenting. Vi er på standby. Vi venter. Koundé er en god leder og en fantastisk spiller. Forhåbentlig viser han det snart – i morgen (søndag, red.) hvis han kan spille.

– Han har trænet rigtig godt, han ser ud til at være i godt humør, men vi er nødt til at sælge spillere for at kunne registrere ham. Transfervinduet lukker den 31. august, og vi ved ikke, hvad der kommer til at ske, lyder det fra den spanske træner.

Officielt: FC Barcelona har registreret alle undtagen én

FC Barcelona har af fire omgange rejst kapital ved frasælg af forskellige dele af klubbens aktiver. Det gav dem umiddelbart før LaLiga-premieren i sidste uge mulighed for at registrere de fire første sommerindkøb, samt Ousmane Dembele og Sergi Roberto, som denne sommer har forlænget deres kontrakter med klubben.

I øjeblikket er særligt Memphis Depay og Pierre-Emerick Aubameyang rygtet væk fra FC Barcelona, og her skulle henholdsvis Juventus og Chelsea være interesserede.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Et salg af de to løntunge spillere, vil formentlig være nok til, at Barca kan registrere Jules Koundé. Det lader da også til, at det er netop den vej, Xavi og kompagni ønsker at gå.

– Aubameyang og Memphis er her stadig, så i morgen bruger vi dem, men prioriteten er at registrere Koundé, lyder det fra Xavi.

FC Barcelona skuffede i sæsonens første betydende kamp, da det kun blev til 0-0 hjemme mod Rayo Vallecano.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P