Vejle Boldklub slider sig til sejren i duel mod oprykningsfavorit

Der var dømt topopgør i Nørreskoven, da SønderjyskE gæstede Vejle Boldklub i en tæt affære om tre vigtige point.

Nørreskoven dannede rammerne, da de to nedrykkere fra forrige sæsons Superliga tørnede sammen i Vejle.

Efter en tæt affære helt indtil det allersidste, blev det Vejle Boldklub, der trak det længste strå med en 2-1-sejr over SønderjyskE.

Nederlaget til trods, så var det gæsterne, der kom bedst fra start. Efter 11 minutters spil sendte Mads Albæk en afslutning afsted fra distancen. Her blev bolden rettet af på vej mod mål, og som kronen på værket droppede Hagg Johansson i Vejle-målet, da bolden nåede frem.

Efterfølgende satte Vejle Boldklub sig i stigende grad på kampen, og på det værste tænkelige tidspunkt, set med SønderjyskE-briller på, steg Raul Albentosa til vejrs på et hjørnespark i dommerens tillægstids i første halvleg.

Fuldstændig umarkeret og ubesværet kunne han heade bolden i mål, uden chance for Nicolai Flø i SønderjyskE-målet. 1-1 ved pausen.

I anden halvleg skulle vi helt hen til det 80. minut, inden Vejles sejrsmål kom i hus. Her var det Marius Elvius, der fik sendt en afslutning afsted. Nicolai Flø fik reddet i første omgang, inden bolden på mærkværdig vis endte i netmaskerne.

SønderjyskE forlænger med profil

Om det var Nicolai Flø selv, der hjalp bolden det sidste stykke ind over målstregen, var svært at se – men Marius Elvius blev noteret for målet.

Efter Vejles føringsmål gik der indianerbold i kampen. SønderjyskE smed alt frem og byggede angreb efter angreb op, inden Vejle fik fat i bolden og kørte på omstillinger.

Ingen af de to mandskaber formåede dog at få bolden i mål, og Vejle Stadion kunne derfor bryde ud i jubel, da kampen efter fem minutters tillægstid blev fløjtet af.

Vejle Boldklub er dermed fortsat ubesejrede og har kurs direkte mod Superligaen efter de første seks kampe, mens SønderjyskE efter fire sejre i streg nu har indkasseret to nederlag.