Europæisk Fodbold

Tidligere SønderjyskE-angriber med til at sænke Cornelius og Stryger

Der er gode nyheder for F.C. København, for deres kommende modstander i Champions League-kvalifikationen kommer til returopgøret mod danskerne med en røvfuld i bagagen.

To nederlag i træk i betydende kampe er ikke sket siden oktober 2020 for tyrkiske Trabzonspor.

Det blev dog tilfældet lørdag aften, for efter at have tabt 2-1 til F.C. København i den første af to Champions League-playoff-kampe, tabte de tyrkiske mestre med hele 5-2 til Antalyaspor.

Andreas Cornelius og Jens Stryger Larsen spillede begge hele kampen, men det gjorde den tidligere SønderjyskE-angriber, Haji Wright, også, og amerikaneren må siges at have haft et mere mindeværdig kamp, end sine to danske modstandere.

Wright fordoblede nemlig Antalyaspors føring med fem minutter til pausen, da han gjorde det til 2-0.

Fem minutter inde i første halvlegs overtid reducerede Enis Bardhi for Trabzonspor, og da nordmakedoneren også udlignede til 2-2 med godt et kvarter til slutfløjt, lugtede det pludselig af point for mestrene.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Ni minutter før tid kom Antalyaspor dog igen foran, og med to mål dybt inde i overtiden – det sidste signeret af Haji Wright – blev det til også til lidt af en afklapsning med slutresultatet 5-2.

Dermed går Trabzonspor til det vigtige returopgør mod F.C. København på onsdag med en lussing i rygsækken.