AC og Barca skuffede i sæsonpremieren – spillede uafgjort mod Rayo

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen fik sin hjemmebanedebut for FC Barcelona, da de lørdag aften skuffende måtte nøjes med 0-0 mod Rayo Vallecano.

Andreas Christensen og FC Barcelonas skuffede i sæsonpremieren

FC Barcelona stillede lørdag aften med to konkurrencedygtige LaLiga-mandskaber.

En stjernebesat startellever på hjemmebanen Camp Nou, hvor Andreas Christensen fik sin hjemmebanedebut sammen med blandt andre Robert Lewandowski, og hvor publikum skuffende måtte undvære scoringer og leve med et 0-0 resultat.

Til opgøret mod Rayo Vallecano havde cheftræner Xavi profiler nok på bænken til at mønstre endnu et konkurrencedygtigt LaLiga-hold, og de var alle vidner til en meget afdæmpet start fra hjemmeholdet.

Få perioder dominerede Barcelona i de første 45 minutter, men uden at det rigtig for alvor blev farligt og tæt på en scoring.

Andreas Christensen spillede 61 minutter for hjemmeholdet, inden han blev skiftet ud, og danskeren viste flere gange sin offensive kvaliteter, men var også uheldig med et par aktioner og fejlafleveringer.

FC Barcelona lagde til slut i kampen et tungt pres på gæsterne fra Rayo, men det førte ikke til mål, selvom både Ansu Fati, Sergio Busquets og Robert Lewandowski havde nærgående forsøg.

Men det lykkedes ikke at score for Barcelona, der må nøjes med et point i tabellen efter første runde.

Den hollandske midtbaneprofil, Frenkie de Jong, der længe har været rygtet væk fra Barcelona, var en af superstjernerne, der startede kampen på bænken. Her sad han sammen med andre kendte spillere som Aubameyang, Pique, Kessie, Roberto og Ferran Torres.