3F Superligaen

Slimane: Krævede en mandfolkeindsats og det var det ikke i dag

Brøndby måtte tage tomhændet fra Parken efter sæsonens første københavnerderby, og det efterlader forrige sæsons mestre i den helt tunge ende af Danmarks bedste fodboldrække.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Efter en sejr i sæsonpremieren er det blevet til lutter nederlag for Brøndby i de efterfølgende tre kampe i Superligaen.

Søndag blev det også til nederlag, og det var endda det sted, som klubben fra den københavnske vestegn nødigst vil tabe.

F.C. København gjorde det onde ved de evige rivaler med en 4-1-sejr, og hvis man spørger Brøndbys tunesiske midtbanespiller, Anis Ben Slimane, så var det ganske fortjent.

– Vi ved, at FCK er et stærkt hold, og vi ved også, at hvis vi skal tage hjem til Brøndby med point, så kræver det en mandfolkeindsats, og det var det ikke i dag. Vi lukker for dumme mål ind og er ikke farlige nok i den anden ende, og så er der bare forskel i kvalitet, og det viser de også i dag, sagde Slimane efter kampen til 3+.

Den dårlige start på superligasæsonen har stået i stærk kontrast til Brøndbys kampe i kvalifikationen til Conference League, hvor de i første omgang slog polske Pogon Szczecin ud, og torsdag fik en flot 1-0-sejr i første opgør mod Basel.

Netop takterne fra Basel-kampen skulle Brøndby-spillerne have taget med til dagens besøg i Parken.

– Vi har snakket om det hele ugen, at vi skulle tage det fra Basel-kampen med til Parken, og jeg synes egentlig, at inden de scorer det første mål, ser det fint ud, og vi har fint kontrol med spillet. Så viser de bare deres individuelle kvaliteter, og det står til forskel, og samtidig svarer vi rigtig dårligt. Vi må videre, for vi har en sindssyg vigtig kamp på torsdag med et godt udgangspunkt mod Basel, lød det fra Slimane.

Selvom søndagens nederlag selvsagt gør ondt hos både fans og spillere i Brøndby, så gælder det nu om at flytte fokus.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er til grin, de mål de får, det er simpelthen for dårligt, og det må bare ikke ske, det vil de fleste hold straffe os på. Vi fokuserer på Basel-kampen allerede fra nu af, selvom det er svært at komme over sådan en kamp her. Vi har et rigtig godt udgangspunkt mod Basel, og det er den kamp, vi skal tænke på nu, lyder det fra Slimane.

Brøndby møder det schweiziske mandskab på St. Jakob-Park i Basel torsdag klokken 19:00, inden det i næste weekend står på et opgør mod OB.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P