Premier League

Maguire lover: Vil give fansene et hold at være stolt af

Manchester United åbner søndag Premier League-sæsonen med en hjemmekamp mod Brighton, og det er et Manchester United-hold, der i de sidste mange sæsoner har skuffet sine millioner af fans verden over med middelmådige præstationer.

Foto: Chalinee Thirasupa/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er præcis 1901 dage siden, at Manchester United sidst kunne løfte et trofæ af betydning.

Søndag starter en ny sæson og dermed også en ny mulighed for at føje et nyt trofæ til trofæskabet for det hårdtprøvede storhold, der i sidste sæson skuffende sluttede som nummer seks i Premier League.

Det skal der i denne sæson laves om på, og klubbens udskældte anfører, Harry Maguire, tør godt love fansene et par ting:

– At vi kæmper og først og fremmest hårdt arbejde. [At vi] Løber og kæmper for logoet, og for at give fansene glæde og et hold at være stolt af, lyder det fra Maguire.

Harry Maguire blev i januar 2020 udpeget som ny anfører i Manchester United af daværende manager Ole Gunnar Solskjær, og den titel har han, måske en smule overraskende, fået lov at beholde under klubbens nye manager Erik ten Hag.

Netop ten Hag står søndag i spidsen for klubben i sin første Premier League-kamp, og hans anfører er ikke i tvivl om, hvor den engelske liga rangerer.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er den bedste i verden. De bedste managere i verden og de bedste spillere i verden, mener jeg. Også selve turneringen, fra top til bund er den hård. Den er intens. Ingen kampe er nemme kampe. Man ved, at man skal være klar. Hvis ikke man er helt klar, hvis bare man mangler fem-ti procent, så bliver man straffet. Sådan er Premier League, lyder det fra Harry Maguire.

Tidligere på ugen kom det frem, at otte af de ti spillere, der skal lægge øre til mest på den sociale medie-platform twitter, kommer fra Manchester United. Ikke overraskende er Cristiano Ronaldo og netop anfører Harry Maguire henholdsvis nummer et og nummer to på listen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P