Premier League

Maguire: Den værst tænkelige start

Manchester United-anfører Harry Maguire havde forud for søndagens kamp mod Brighton lovet fansene et hold, der ville løb og kæmpe for logoet.

Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix

Manchester United startede den nye Premier League-sæson, som de sluttede den seneste.

Brighton var en for stor mundfuld på et udsolgt Old Trafford, og med et 1-2-nederlag måtte fans, spillere og manager erkende, at der er lang vej til toppen af engelsk fodbold.

– Resultatet er skuffende, det er den værst tænkelig start at være nede 0-2 ved pause på Old Trafford. Det er ikke godt nok. Vi asede og masede for at få en reducering, og vi havde chancer til at udligne. Det er en dårlig start for os, lød det efter kampen fra anfører Harry Maguire.

Positiviteten har ellers traditionen tro været stor forud for sæson-premieren, og også kampens indledning var god, mener anføreren, men derefter gik det den forkerte vej.

– Jeg synes faktisk, at vi starter kampen ret godt. Vi startede med momentum mod et hold, som forsøger at kontrollere kampen, og så indkasserede vi det første mål, som slog os hårdt tilbage.

Maguire lover: Vil give fansene et hold at være stolt af

– Vi stoppede med at spille derfra, og de fik kontrol med kampen, så vi skal se på, hvad vi gør for ikke at blive slået så hårdt tilbage af et første mål, som vi gjorde. Vi er nødt til at være bedre på bolden. Vi gav bolden alt for meget væk efter det første mål, og vi tilskyndede dem til at komme frem og angribe os, lyder det fra Maguire.

Manchester United-anføreren lovede lørdag holdets fans, at spillerne vi løbe og kæmpe for at give fansene et hold, de kunne være stolte af. Hvorvidt han synes, det var tilfældet lørdag, melder historien intet om.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P