Premier League

Arteta med specielle metoder: ‘You’ll Never Walk Alone’ gjaldede ud over højtalerne til træning

Mikel Arteta forberedte i seneste sæson sit Arsenal-mandskab på en kamp på Anfield Road med alternative metoder.

Soccer Football - Pre Season Friendly - 1. FC Nuremberg v Arsenal - Max-Morlock-Stadion, Nuremberg, Germany - July 8, 2022 Arsenal manager Mikel Arteta speaks with substitutes REUTERS/Lukas Barth

– En af mine skøre idéer. I dag skal de træne med ‘You’ll Never Walk Alone’ i baggrunden.

Sådan lyder det, når Arsenal-manager Mikel Arteta forklarer, hvorfor der er to højtalere med på træningsanlægget før et opgør på Anfield Road.

Arsenal-manageren fortæller i Amazon Prime-dokumentaren ‘All or Nothing: Arsenal’, der har fulgt London-klubben i hele sidste sæson, at han selv har oplevet at blive sat helt ud af spillet på Anfield Road.

– Jeg prøvede det én gang på Anfield. Spillet foregik lige der, men pludselig kunne jeg kun se røde trøjer [Liverpool-trøjer red.] over det hele. Jeg kunne ikke reagere. Jeg kunne ikke gøre noget – hverken mentalt eller fysisk, lyder det fra Arteta.

Kort efter tændes der op i to interimistiske højtalere, som brager ud over Colney med en optagelse af ‘You’ll Never Walk Alone’, mens Arteta beder spillerne forestille sig, at de nu er på Anfield.

Mikel Arteta har valgt sin nye kaptajn i Arsenal

At dømme ud fra ansigtsudtryk er det tvivlsomt, hvorvidt spillerne sætter stor pris på den nye kulisse i London, og det førte heller ikke en sejr med sig på Anfield Road.

I sidste sæson blev det nemlig til en nulløsning samt et 4-0-nederlag for Arsenal på Anfield. Det er uklart, hvilket opgør træningen skulle gøre truppen klar til. Du kan se hele klippet nedenfor.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P