3F Superligaen

Kent Nielsen med ja- og nej-hat: Glad for point – ærgerlig over præstation

Silkeborg-træner Kent Nielsen er ikke kendt for ødsle med roserne, når det kommer til sit eget holds præstationer. Søndag aften var der da også både positive og negative ting at tage med fra en på papiret flot sejr over Brøndby.

Kent Nielsen efter SIlkeborg-sejr over Brøndby
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Hvis den perfekte kamp findes, så har Kent Nielsen næppe set den.

Den bunderfarne Silkeborg-træner iførte sig efter eget udsagn både ja-hatten og nej-hatten, da han blev interviewet af 3+ efter søndagens 2-0-sejr over Brøndby.

Selvom silkeborgenserne fortsat er ubesejrede og nu er kravlet op på Superligaens førsteplads, så var der flere mangler i spillet søndag aften, og derfor er han ikke begyndt at drømme store drømme endnu.

– Lige nu står jeg og er glad for de tre point, men jeg er også ærgerlig over at vi ikke præsterede bedre, det er sådan, jeg er skruet sammen. Så tænker man ikke så meget over ’hvad nu hvis’. Der er et åbent transfervindue, og det har vi respekt for. I dag ligner vi heller ikke et mesterhold, på trods af at vi vinder 2-0, lød det fra Kent Nielsen.

– Helhedsindtrykket var, at de (Brøndby, red.) havde flere gunstige muligheder, end vi havde. Der havde vi så det held, som også skal til. Det er ikke meningen, at vi skal kopiere det her, for så er jeg sikker på, at så taber man oftere, end man vinder.

Highlights: Silkeborg til tops efter sejr over Brøndby

Når så ja-hatten skal på, så er Kent Nielsen heller ikke i tvivl om, hvor roserne skal rettes hen.

– Det er fordi vi er dygtige til at spille vores chancer store eller halv-store, og så har vi nogle, der er rigtig dygtige til at sparke den ind. Så har vi også fået en tro på os selv. I dag sætter vi en hel del folk ind, og der kommer meget energi ind, som også er med til at gøre, at dele af anden halvleg bliver bedre end sidste halvdel af første halvleg, lød det fra den 60-årige cheftræner.

Næste modstander for Silkeborg er næste mandag, når Kent Nielsens tidligere hold, AaB, gæster Jysk Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P