Premier League

Liverpool må undvære Alisson mod City

Der er dårlige nyheder for Jürgen Klopp og Liverpool forud for lørdagens kamp mod Manchester City i Community Shield. Sidste års Champions League-finalister må undvære to vigtige spillere til kampen.

Alisson Becker Liverpool Jürgen Klopp
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har ikke været i aktion, siden Liverpool tabte sæsonens første pre-season kamp mod Manchester United.

Nu har Liverpool-manager Jürgen Klopp bekræftet, at hans brasilianske målmand Alisson Becker må sidde over lørdagens Community Shield opgør mod de forsvarende mestre fra Manchester City.

Heller ikke portugisiske Diogo Jota kommer på græs på King Power Stadium i Leicester til lørdagens kamp.

Der er dog også gode nyheder for den brasilianske målmand, for Premier League-kampen mod Fulham den 6. august lader ikke til at være i fare.

– Alisson og Diogo [Jota] har ingen chance (for at komme i kamp lørdag, red.). Alisson trænede mere i dag end i går, så han er helt sikkert til rådighed mod Fulham, men ikke til weekenden, lyder det således fra Jürgen Klopp.

Mens det altså bare lader til at være en mindre skade, der holder Alisson ude, er Diogo Jotas fravær en kende mere mystisk.

– Diogo var ikke her hos os, så hvordan skulle han kunne spille en fodboldkamp? Det kommer til at tage noget tid desværre. Sådan er det, lyder det fra den tyske manager.

Præcis hvad der er i vejen med de to Liverpool-profiler, melder tyskeren intet om.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P