Efter guldfest: Massiv bøde uddelt til F.C. København

Da F.C. København vandt det danske mesterskab d. 22. maj, var der både baneinvasioner, pyroteknik og indkastning af badedyr, som nu udmønter sig i en klækkelig bøde til klubben.

Superliga, playoff: FC København-AaB

F.C. København vandt som bekendt det danske mesterskab tilbage i maj måned, hvor der i forbindelse med kampen mod AaB blev kastet med badedyr, anvendt pyroteknik, mens banen i den efterfølgende fejring blev invaderet af baneløbere.

De hændelser er blevet indberettet af dommeren til Fodboldens Disciplinærinstans, og har nu kastet en markant bøde af sig.

Avis: AGF henter defensiv forstærkning i Vejle

Bøden lyder på 300.000 danske kroner – og regningen tilfalder altså FCK.

Klubben må derfor punge ud for de 30 personer, der ved både slutfløjtet og ved selve pokaloverrækkelsen løb ind på banen, mens også et ukendt antal tilskuere kastede badedyr ind på banen undervejs i kampen og brugte pyroteknik.

Medie: Jon Dahl er millimeter fra ny cheftrænerpost

Det er dermed hovedstadsklubbens 15. indberetning til Fodboldens Disciplinærinstans indenfor det seneste år.

AaB har også modtaget en bøde på små 50.000 kroner for deres anvendelse af pyroteknik i forbindelse med kampen.