Dansk Fodbold

Østrig giver forklaring på stort hul imod Danmark

Det østrigske fodboldforbund giver nu en forklaring på, hvordan der kunne være et stort hul midt på banen i Nations League-kampen mod Danmark mandag aften.

Pierre-Emile Højbjerg Danmark Nations League
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

En af tirsdagens mest mærkværdige nyheder har været det store hul på Ernst Happel Stadion i Østrig mandag aften.

Flere af de danske landsholdsspillere var ude med stor kritik af den østrigske bane oven på 1-2 sejren, hvor billeder viste en frustreret Andreas Skov Olsen, der stod med knap halvdelen af sit ben nede i et hul midt på fodboldbanen.

Landsholdet raser efter sejr i Østrig: Direkte farligt

Det østrigske fodboldforbund har dog været tavse siden billederne begyndte at florere rundt mandag aften, men nu er en forklaring endelig kommet tirsdag aften.

Til det østrigske medie Kurier fortæller den administrerende direktør i forbundet, Bernhard Neuhold, at der nemlig var en helt særlig grund til, at det farlige og mærkværdige fænomen opstod i mandagens Nations League-opgør.

– Jeg kommer lige fra et røntgen, men ikke et fra hospitalet. Et specielt instrument fra en tysk plæne specialist, der minder om en røntgenmaskine, er i øjeblikket ved at tjekke, om der skulle være andre huller under græsset.

– Det seneste lyder på, at den massive mængde af regn mandag skulle have forårsaget at grundvandet skulle være rejst så meget, at det har skabt et hul, grundet trykket under banen, siger Bernhard Neuhold.

Hjulmand roser midtbanekriger: Der ligger en træner gemt i ham

Derudover oplyser den administrerende direktør også, at man konstant er i kontakt med stadionoperatørerne, da det østrigske landshold allerede skal spille landskamp på Ernst Happel Stadion på fredag, hvor Frankrig gæster i Nations Leagues tredje gruppekamp.

Kasper Hjulmand og det danske landshold spiller deres første kamp hjemme i Parken, når Kroatien kommer på besøg fredag klokken 20:45.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P