Kane-straffe sikrede England uafgjort mod Tyskland

England tilkæmpede sig et enkelt point, da englænderne mødte Tyskland på udebane i Nations League.

Harry Kane Thomas Müller Joshua Kimmich Tyskland England Nations League

Tirsdag aften spillede England og Tyskland 1-1 på Allianz Arena i München, da Harry Kane scorede det udlignende mål sent i Nations League-kampen.

Første halvleg var en meget intens affære, hvor der desværre var mange spilstop, der ødelagde kampens høje tempo. Flere engelske og tyske spillere måtte en tur i græsset efter fysiske dueller og muskelskader.

Det kostede blandt andet Kalvin Phillips fra England den resterende del af kampen, da Leeds-spilleren i det 14. minut måtte erstattes af Jude Bellingham med det, der lignede en lårskade.

23 minutter inde i opgøret brød Allianz Arena ud i jubel, da Jonas Hofmann scorede til 1-0. Desværre for de tyske fans og spillere blev målet dog korrekt annuleret efter et VAR-gennemsyn, der viste, at Mönchengladbach-spilleren var offside.

Kort inde i anden halvleg var Hofmann endnu engang på spil, da han efter et godt gennemspillet tysk angreb kunne sparke bolden ind bag Jordan Pickford i det engelske mål til 1-0 i det 50. minut. En situation, hvor Everton-keeperen ikke havde en stærk nok hånd til at redde den tyske afslutning.

Østrig giver forklaring på stort hul imod Danmark

Selvom der i den resterende del af anden halvleg var flere god tilbud til især Tyskland, så havde begge mandskaber svært ved at få sendt bolden ind i netmaskerne.

Sent henne i opgøret skulle englænderne dog få tildelt en livlinje, da tyske Nico Schlotterbeck begik et klodset straffespark på Harry Kane. Her var Tottenham-spilleren stensikker, da han udplacerede Manuel Neuer og scorede til 1-1 i det 88. minut.

Den sene scoring betyder, at Tyskland indtager tredjepladsen i Nations Leagues Gruppe 3, mens England placerer sig på sidstepladsen med et enkelt point op til tyskerne. Derudover har begge nationer fortsat deres første sejr til gode i turneringen.