Dansk Fodbold

Hjulmand roser midtbanekriger: Der ligger en træner gemt i ham

Kasper Hjulmand er begejstret over Pierre-Emile Højbjerg, der ifølge landstræneren kan gå trænervejen, når den aktive karriere engang er forbi.

Kasper Hjulmand
Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Pierre-Emile Højbjerg fik en afgørende rolle for Danmark i tirsdagens landskamp mod Østrig, hvor han tegnede sig for kampens første scoring.

Dagen derpå er der da også ros til midtbanekrigeren fra landstræner Kasper Hjulmand, der er begejstret for sin Tottenham-dansker.

– Han har været i en fantastisk skole hos nogle fantastiske trænere og så med den personlighed, hvor det aldrig er godt nok og der hele tiden skal presses mere ud. Han er topprofessionel i alt hvad han gør, spiller alle minutter altid og så er han ambitiøs på sine egne men også på sine holdkammeraters vegne, siger Kasper Hjulmand ifølge Tipsbladet.

Her fortæller den populære landstræner også, at han sagtens kunne se Pierre-Emile Højbjerg gå trænervejen, når engang den aktive spillerkarriere er et overstået kapitel.

– Der ligger også en træner gemt i ham på bagsiden af det her. Forhåbentligt om mange år endnu. Men han studerer spillet, studerer det fysiske, søvn, kost og optimerer alting hele tiden.

Officielt: Dansker skifter til portugisisk storklub

Danmark spiller sin næste landskamp fredag den 10. juni, når Kroatien gæster Parken i endnu et Nations League-opgør.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P