Dansk Fodbold

Damsgaard skyder Eriksen-tvivl ned: Vi kan da sagtens spille sammen!

Flere har tvivlet på, om der er plads til både Christian Eriksen og Mikkel Damsgaard i startopstillingen. Sidstnævnte har svaret klar.

Soccer Football - UEFA Nations League - Group A - France v Denmark - Stade de France, Saint-Denis, France - June 3, 2022 Denmark's Andreas Cornelius celebrates scoring their first goal with Mikkel Damsgaard REUTERS/Christian Hartmann

Mikkel Damsgaards stjerne lyste klart under sommerens EM, da Christian Eriksen ikke længere var en del af turneringen efter ulykken mod Finland.

Siden ulykken er Christian Eriksen vendt stærkt tilbage for Brentford, hvor den danske stjerne var en af de bærende kræfter, da Thomas Franks tropper sikrede sig overlevelse.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derfor var det også naturligt, at Brentford-stjernen igen skulle med på landsholdet, men hvad skulle der så blive af Mikkel Damsgaard, der havde overtaget Eriksens plads?

Det spørgsmål har mange undret sig over før landsholdssamlingen.

Hvis man spørger Mikkel Damsgaard, der netop er kommet ovenpå efter at have døjet med leddegigt, så er der en løsning. De to profiler kan bare spille samtidig.

Schmeichel om holdkammerat: Dét er, hvad rigtige topspillere gør!

– Det håber jeg da [at duoen kan spille sammen red.]. Det kan vi sagtens, og jeg håber, at vi skal spille masser af minutter sammen fremover. Vi er ikke dumme spillere, og vi skal nok få det til at lykkes, hvis vi er på banen samtidig, siger Damsgaard til B.T..

Mod slutningen af fredagens opgør mod Frankrig brillierede duoen, da Damsgaard spillede Eriksen fri til en kæmpe chance, der dog blev misbrugt overfor Hugo Lloris i det franske mål.

Danmark spiller mandag aften mod Østrig. Kampen vises på TV2 Sport X.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P