International Fodbold

Solbakken forsvarer Haaland: Ikke hans skyld

Den norske landstræner, Ståle Solbakken, forsvarer Erling Haaland, der for ganske nylig underskrev en monsterkontrakt med Manchester City.

Erling Haaland bliver forsvaret af sin landstræner Ståle Solbakken
Foto: Javad Parsa / NTB / AFP) / Norway OUT

Den astronomiske handel af Erling Haaland fra Dortmund til Manchester City har vækket en del opsigt. Med en årsløn på godt og vel 175 millioner danske kroner og en købssum på 650 millioner, forstår man godt de kritiske røster.

Men ifølge den norske landstræner, og F.C. København-trænerkoryfæet Ståle Solbakken, er den høje prishylde ikke noget, Haaland kan gøre for eller skal bebrejdes for. Det er en del af den moderne fodboldverden, lyder det.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Der er flere spillere i verden, der tjener godt. Man kan have mange meninger om det pengeræs, og at det måske er gået for vidt, men det er ikke noget, Erling skal lægges til last eller stilles op ad væggen for, siger han og forsvarer topangriberens iøjnefaldende gaveregn, da han uddelte 33 Rolex-ure til sine holdkammerater i Dortmund som afskedsgave.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

I samme interview fastslår Solbakken, at den høje løncheck naturligt følger de største navne indenfor fodbolden. Både nu og historisk set.

– Han er et af de største navne i verdens største idræt. Så følger der sådanne ting med. Det har det gjort i mange, mange år før Erling også, forklarer Ståle Solbakken således afslutningsvis til norske Dagbladet.

Fransk landstræner forlader landsholdslejr af private årsager: Kan misse Danmark-kamp

Norge skal spille fire Nations League-kampe i juni måned. Her starter de med en tur til Serbien d. 2/6, mens de skandinaviske ærkefjender fra Sverige venter d. 5/6. Ståle Solbakken & co. møder derefter Slovenien og så venter returopgøret mod Sverige hjemme om små to uger.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P