3F Superligaen

Medie: FCK tæt på – så meget skal de betale for Vavro

F.C. København er angiveligt meget tæt på at lande en aftale med Lazio, som sender Denis Vavro til F.C. København endnu en gang.

Denis Vavro, FCK Vavro, F.C. København henter Denis Vavro, Denis Vavro pris, Superligaen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Denis Vavro tilskrives af mange en stor del af æren for F.C. Københavns mesterskab i den netop overståede sæson.

Der hersker da heller ingen tvivl om, at hovedstadsklubben er interesserede i at hente den slovakiske midtstopper til klubben endnu en gang, nu hvor lejeaftalen ikke løber ind i den kommende sæson.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

FCK’s sportschef, Peter ‘PC’ Christiansen, har da også tidligere udtalt, at man arbejder på at købe Vavro. Den 26-årige midtstopper selv har ad flere omgang også givet udtryk for, at han meget gerne vil til F.C. København.

Derfor mangler der ikke så meget andet end prisen, før alle brikker falder på plads.

Netop prisen mener det italienske medie Corriere dello Sport nu at have styr på.

Ifølge mediet, skulle der være tale om en købsoption i lejeaftalen på syv millioner euro, svarende til 52 millioner kroner. Den høje pris skyldes især, at Denis Vavro fortsat har to år tilbage af sin kontrakt med den italienske klub.

Det er dog mere end hvad F.C. København har tænkt sig at betale, og Corriere dello Sport beretter nu om, at Lazio har valgt at imødekomme den danske klub. Her skulle F.C. København og Lazio således være nået til enighed om en pris på fem millioner euro, hvilket svarer til 37 millioner kroner.

Et afslag i prisen på godt og vel 15 millioner kroner er ikke småting i dansk fodbold, og meget tyder altså på, at den slovakiske midtstopper endnu en gang kan præsenteres som FCK-spiller i løbet af sommeren.

Denis Vavro nåede i denne sæson at tørne ud for F.C. København 14 gange. I alt står han noteret for 101 kampe for de forsvarende danske mestre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P