Premier League

Nye ejere på plads: Nu vil Chelsea signe ham her

Nu hvor Chelseas ejerskifte officielt er gået igennem, så vil klubben påbegynde forstærkningen af holdet frem mod den kommende sæson.

Thomas Tuchel
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mandag eftermiddag blev det en endegyldig kendsgerning, at Chelsea Football Club er kommet på amerikanske hænder, efter Roman Abramovich har solgt klubben.

Dermed kan klubben begynde at se frem mod den kommende sæson, hvor der skal forstærkninger til, hvis man skal lukke hullet op til Manchester City og Liverpool, der begge sluttede højere i tabellen end Chelsea i den netop afsluttede sæson i Premier League.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Her skulle Thomas Tuchel have første navn klar på blokken, og det skulle ifølge Daily Mail være en gammel kending i form af den nuværende FC Barcelona-spiller Ousmane Dembélé, som tyskeren ønsker at blive genforenet med.

Det var nemlig netop Thomas Tuchel, der i sin tid hentede Dembélé til Dortmund fra franske Rennes, og som var med til at forløse franskmandens store potentiale i det tyske, som sikrede ham et stort skifte til Barca.

Her er det dog aldrig for alvor flasket sig for Ousmane Dembélé, der dermed ser ud til at forlade den catalanske storklub på en fri transfer denne sommer, hvor han har kontraktudløb.

Her er Chelsea så blandt bejlerne, men i London-klubben kan man se frem til at få konkurrence om franskmandens signatur, da Liverpool også er meldt interesseret i ham. Noget, du kan læse mere om herunder.

Medie: Liverpool vil hente Mané-erstatning i Barca

Chelsea skal denne sommer også ud og forstærke sig i defensiven, da man definitivt også mister Antonio Rüdiger og danske Andreas Christensen.

Her er spillere som Jules Koundé fra Sevilla, Josko Gvardiol fra RB Leipzig og Kalidou Koulibaly fra Napoli blandt de navne, der nævnes i forbindelse med et sommerskifte til Chelsea.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P