Premier League

Ny Chelsea-ejer: Vil gøre fansene stolte

Chelseas nye klubejer, Todd Boehly, kommer for første gang med en besked til klubbens fans, efter overtagelsen af London-klubben.

Todd Boehly
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Premier League-klubben Chelsea går en spændende fremtid i møde, efter klubben mandag eftermiddag endegyldigt kom på amerikanske hænder.

Her stod Todd Boehly i spidsen for købet af klubben, efter Roman Abramovich satte Chelsea til salg efter at være blevet ramt af sanktioner ovenpå Ruslands invasion af Ukraine.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Nu kommer den nye klubejer for første gang med et statement til klubbens fans, hvor han lover at være dedikeret i sit arbejde med London-klubben.

– Vi er beærede over at blive de nye ejere af Chelsea Football Club, indleder Todd Boehly således til Chelseas hjemmeside og fortsætter:

– Vi er alle med – 100 procent – i hvert eneste minut af hver kamp. Vores vision som ejere er klar: Vi vil gerne gøre fansene stolte.

– Vi har en forpligtelse til at udvikle ungdomstruppen, skaffe de bedste talenter, investere i klubben på lang sigt og bygge videre på Chelseas bemærkelsesværdige succeshistorie.

Todd Boehly og resten af konsortiet, som også består af Clearlake Capital, har købt klubben for 4,25 milliarder pund, som svarer til cirka 36,9 milliarder danske kroner. Et beløb, som Chelsea selv tidligere har oplyst.

Nye ejere på plads: Nu vil Chelsea signe ham her

Med ejerskiftet kan klubben igen gøre sig gældende på transfermarkedet, hvor man går en angivelig travl sommer i møde. Noget, du kan læse mere om herover.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P