3F Superligaen

Thelander afskriver ikke AaB – Har ikke hørt om FCK

Rasmus Thelander har fortsat som ambition igen at prøve sig af i udlandet, men han afviser ikke at blive i AaB, og så kender han i øvrigt intet til interessen fra F.C. København.

Rasmus Thelander AaB FCK
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Når AaB senere søndag tager imod Viborg FF bliver det med Rasmus Thelander på tilskuerpladserne.

Forsvarsspilleren afsoner til kampen sin anden af to karantænedage, efter han fik direkte rødt kort i kampen mod Brøndby i mesterskabsspillets næstsidste runde.

Dermed har Thelander spillet sin sidste kamp for AaB i denne sæson, men selvom han har kontraktudløb i den nordjyske klub om en måned, så er det endnu ikke klippefast, at Brøndby-kampen blev hans sidste kamp i AaB-trøjen.

– Vi skal ikke afskrive AaB. Det vil være dumt, for jeg har det godt i klubben, som jeg også tidligere har sagt, siger Rasmus Thelander til Nordjyske.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Til samme medie siger Thelander desuden, at han ikke kender noget til en interesse fra de nykårede mestre fra F.C. København.

Rasmus Thelander fik sin fodboldopdragelse i Gladsaxe-klubben AB. I 2012 satte han et ekstra ’a’ i klubnavnet, da han blev hentet til Aalborg.

Efter tre sæsoner med blandt andet The Double-triumfen i 13-14-sæsonen gik turen til græsk fodbold og Panathinaikos for den i dag 30-årige forsvarsspiller.

Efter to sæsoner i Grækenland fortsatte Thelander til FC Zürich i Schweiz, og året efter skiftede han til hollandske Vitesse. I sommeren 2019 hentede AaB ham tilbage til dansk fodbold på en kontrakt, der altså udløber ved udgangen af juni.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P