LaLiga

Benzema fortæller om forholdet til Mbappé efter Real Madrid-afvisning

Karim Benzema var hurtigt ude og vise sin skuffelse over, at Kylian Mbappé valgte at afvise Real Madrid og blive i PSG. Nu fortæller Madrid-stjernen, hvordan forholdet er mellem dem.

Karim Benzema Real Madrid Champions League
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix.

En af de helt store fodboldnyheder kom frem forleden, da Kylian Mbappé bekræftede, at han ville blive i Paris Saint-Germain.

Det kom som et chok for Real Madrid og klubbens fans, mens rygterne også har gået på at flere af den spanske klubs spillere er skuffet over Mbappés valg.

En af dem er Karim Benzema, der reagerede på sin Instagram, da det kom frem, at PSG havde sikret sig Mbappés underskrift på en ny kontrakt. Det har sat gang i spekulationer om, hvordan de to landsholdskammeraters forhold nu er til hinanden, da Real Madrid-stjernen skulle være meget skuffet.

⚽️ ⚽️ DOWNLOAD CAMPO’s APP I APP STORE ELLER GOOGLE PLAY STORE OG FÅ VORES HISTORIER DIREKTE PÅ MOBILEN ⚽️👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Netop det kommenterede Benzema på efter lørdagens Champions League-triumf over Liverpool, da han af franske Telefoot blev spurgt ind til hele sagen.

– Jeg ville ønske, at han havde fået opfyldt sin drøm om at spille for Real Madrid, at vi kunne være sammen.

– Han valgte dog PSG, og det må vi respektere. Det er hans valg, han har meget ansvar. Vi vil stadig nyde at spille sammen på landsholdet. Alle tager deres egne beslutninger.

– Real Madrid er Real Madrid, så jeg er ikke skuffet. Vi er gode venner, og det vil ikke påvirke vores forhold til hinanden, siger Karim Benzema til Telefoot.

Real Madrid vandt Champions League for 14. gang: Se listen over de mest vindende klubber i Champions League

Kylian Mbappé og Karim Benzema kan dog glæde sig til snart at tørne ud sammen, da det franske landshold fredag den 3. juni møder Danmark i den første Nations League-gruppekamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P