Premier League

Rüdiger bekræfter selv Chelsea-brud: Vi er ikke robotter

Det har længe været en offentlig kendt hemmelighed, men nu bekræfter tyske Antonio Rüdiger også selv, at han forlader Chelsea denne sommer. Tyskeren fortæller mellem linjerne, at det er Chelseas egen skyld, at det ikke bliver til en kontrakforlængelse.

Antonio Rüdiger farvel til CHelsea
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Han ventes at skrive under på en fireårig aftale med Real Madrid indenfor nærmeste fremtid.

Endnu er intet officielt med tyske Antonio Rüdiger, men Chelsea-manager bekræftede for efterhånden flere uger siden, at tyskeren snart var fortid i klubben, og nu bekræfter hovedpersonen det så også selv.

Imellem linjerne kan man dog læse, at tyskeren giver Chelsea skylden for, at det ikke blev til en kontraktforlængelse i London-klubben.

– Jeg forlader denne klub med et tungt hjerte. Den har betydet alt for mig. Desværre var kontraktforhandlingerne allerede blevet vanskelige sidste efterår. Forretning er forretning, men når man ikke hører noget nyt fra klubben fra august til januar, så bliver situationen kompliceret, siger Rüdiger til The Players Tribune ifølge BBC.

Chelsea blev tidligere på året ramt af sanktioner som følge russiske Roman Abramovich’ ejerskab i klubben, og det gjorde blandt andet, at klubben ikke måtte hverken, sælge, købe eller underskrive kontraktforlængelser med spillere.

– Vi er ikke robotter. Man kan ikke vente i månedsvis med så meget usikkerhed om sin fremtid. Der var selvsagt ingen, der havde set sanktionerne komme, men i sidste ende viste andre store klubber interesse, og jeg var nødt til at træffe en beslutning, lyder det fra Rüdiger.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Rüdiger er ifølge BBC blevet tilbudt en kontraktforlængelse i Chelsea til en værdi af 1,8 millioner kroner om ugen, men han ventes nu at underskrive en fireårig aftale med Real Madrid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P