Premier League

Medie: FA undersøgersag mod Vieira

Det var ikke gode billeder, der torsdag aften kom frem af Crystal Palace-manageren Patrick Vieira, der nu undersøges af det engelske fodboldforbund.

Patrick Vieira
Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Han var bare én i mængden, men han var tydeligvis ikke så begejstret som resten.

Crystal Palace-manager, Patrick Vieira, måtte torsdag forlade Goodison Park i Liverpool blandt hundredevis af glade Everton-fans, der havde invaderet banen, efter Everton for første gang i klubbens Premier League-historie kom tilbage i en kamp efter at have været bagud med to ved pausen.

Everton vandt kampen 3-2 og sikrede sig dermed den overlevelse, som længe har set ganske vanskelig ud for Frank Lampards tropper.

På sin vej fra banen lod Patrick Vieira følelserne løbe af med sig, da en Everton-fan åbenlyst provokerede ham med nederlaget.

Vieira greb fat i fanen og så ud til også at sparke ud efter ham, inden flere fans kom til og fik skilt de to parter fra hinanden.

Nu skriver The Athletic, at det engelske fodboldforbund, FA, vil undersøge sagen, og der kan derfor formentlig vente Patrick Vieira en straf.

Fredag morgen bekræftede politiet i Merseyside desuden overfor mediet, at de havde arresteret syv personer for uroligheder i forbindelse med kampen.

Crystal Palace havde for længst sikret sig overlevelse i Premier League, da de torsdag tabte til Everton.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Norwich og Watford er sikre nedrykkere, mens den sidste nedrykningsplads nu står mellem Burnley og Leeds. De to klubber ligger side om side pointmæssigt, men Burnley har en målscore, der er 20 mål bedre end Leeds’ forud for sidste spillerunde.

Her skal Leeds en tur til Brentford, mens Burnley får besøg af Newcastle. Sidste spillerunde i Premier League spilles søndag klokken 17:00 dansk tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P