Highlights: HSV et skridt tættere på Bundesligaen

Hamburger SV vandt torsdag aften en vital sejr, da Hertha Berlin blev besejret på udebane.

Hamburger SV Bundesliga

Hamburger SV vandt 0-1 over Hertha Berlin på Olympiastadion i den første af to kampe om en plads i den tyske Bundesliga.

Det var en kamp, hvor der var meget på spil for begge mandskaber. Blandt de spillere var danske Oliver Christensen, der fik sin officielle debut for den tyske hovedstadsklub, mens Mikkel Kaufmann blev skiftet ind i anden halvleg.

Kampens enlige og afgørende scoring blev scoret i det 57. minut, da Ludovit Reis sendte bolden ind bag den tidligere OB-keeper og sikrede den smalle sejr.

Returopgøret mellem HSV og Hertha Berlin spilles mandag den 23. maj, hvor Oliver Christensen og co. skal forsøge at vende en faretruende nedrykning til 2. Bundesligaen.