Premier League

Ajax-stjerne tilbyder sig selv til United: Vil altid stå ved din side

Hollandske Erik ten Hag har allerede taget hul på sin nye rolle som manager i Manchester United, hvor der venter den nu tidligere Ajax-træner et stort opbygningsarbejde. Han kan dog få hjælp til opbygning fra en af sine nu tidligere spillere.

Antony Erik ten Hag Ajax Manchester United
Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var Erik ten Hag, der hentede ham til Ajax, og nu kan han tage ham med til Manchester United.

Ajax har i brasilianske Antony en spiller, der efter to sæsoner i den hollandske storklub har tiltrukket sig en del opmærksomhed fra udenlandske klubber.

Liverpool og Newcastle har begge været nævnt som mulige destinationer for Antony, der har kontrakt med Ajax til juni 2025. Også Manchester United har været nævnt som en mulig kommende klub, og det rygte har Antony ikke selv gjort noget for at dæmpe. I en afskedsvideo til Erik ten Hag lyder det således fra brasilianeren:

– Jeg vil ønske dig alt godt i din nye klub. Jeg vil også takke dig for alt, du har lært mig. Jeg er taknemmelig for alle mulighederne og for at lære hver dag. Vid at jeg altid vil stå ved din side, hvis du har brug for mig, lyder det fra Antony ifølge The Mirror.

Ten Hag hentede Antony til Ajax i sommeren 2020 for cirka 120 millioner kroner, men en købende klub kan godt forberede sig på at betale mindst det dobbelte, hvis de ønsker den hurtige brasilianers evner. Det er Ten Hag formentlig helt bevidst om, for tidligere på sæsonen lød det fra den hollandske træner:

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det vil være et tab for Ajax, hvis Antony bliver solgt. Der er ikke nogen i den nuværende trup, som kan tage over på hans position. Han er topklasse.

Erik ten Hag stoppede i Ajax efter sæsonens sidste kamp, og begyndte nærmest per omgående i Manchester United, hvor den midlertidige manager, Ralf Rangnick, dog står i spidsen for sæsonens sidste kamp søndag mod Crystal Palace.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P