Premier League

Tuchel indikerer: Andreas Christensen har spillet sin sidste kamp for Chelsea

Andreas Christensen meldte selv fra til lørdagens FC Cup-finale mod Liverpool, og Chelsea-manager Thomas Tuchel tvivler på, om den danske landsholdsspiller får flere kampe for Chelsea.

Andreas Christensen Thomas Tuchel Chelsea
Foto: Glyn Kirk/Reuters/Ritzau Scanpix

Der resterer stadig to kampe for Chelsea i Premier League, men de kan begge blive uden Andreas Christensen.

Den danske landsholdsspiller har været en del i vælten på det seneste, hvor hans rygtede skifte til FC Barcelona lørdag blev overskygget af et afbud fra ham selv til FA Cup-finalen mod Liverpool.

Nu løfter Thomas Tuchel en smule af sløret for, hvad der egentlig skete lørdag morgen, og indikerer samtidig, at Andreas Christensen kan have spillet sin sidste kamp for Chelsea, selvom der torsdag venter en kamp mod Leicester og søndag en kamp mod Watford.

– Jeg er ikke sikker på, om han bliver involveret i morgen eller i weekenden, begynder Tuchel, som herefter forklarer om lørdagens afbud:

– Andreas kom om morgenen på kampdagen til mig for at tale med mig og fortælle mig, at han ikke var klar til at spille, hverken til at starte eller til at sidde på bænken.

– Han havde sine grunde, de forbliver private og fortrolige, men det var ikke første gang, som man kan se i løbet af de sidste par uger, af vi havde en situation som den.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Det er derfor, han ikke har spillet så fast på det seneste. Vi troede, at det gik fremad og at der var udvikling, men samtalen fandt sted, vi var nødt til at respektere det, og selvfølgelig respekterede vi det.

– Jeg prøver mit bedste for ikke at tage ting personligt, og jeg tror stadig på, at Andreas ønskede at spille de her kampe, jeg tror stadig på at han kunne i forhold til potentiale og evner.

Legenden Stan Collymore om Andreas Christensen: Amatør!

– Han har kæmpet over de sidste uger, som man kan se, når han ikke var i truppen eller ikke spillede, selvom han fysisk var til rådighed. Det kom ikke fuldstændig ud af det blå. Vi troede, at vi havde forberedt ham på den bedst mulige måde med en meget imponerende kamp i Leeds. Han er en nøglespiller, forklarer Thomas Tuchel til The Independent.

Andreas Christensen var ikke en del af Chelse-truppen til holdets to sidste kampe i april og den første i maj mod henholdsvis West Ham, Manchester United og Everton. Den 7. maj sad han på bænken i kampen mod Wolves, mens han senest spillede hele kampen mod Leeds den 11. maj.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P