Premier League

Scott McTominay fast besluttet på at imponere Ten Hag

Hollandske Erik ten Hag er allerede kommet til Manchester United, og selvom han hverken har ansvar for træningen eller søndagens kamp mod Crystal Palace, så er der spillere i truppen, der allerede nu begynder at overveje, hvordan de bedst kan imponere den nye chef.

Scott McTominay
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er 80 dage til, at den nye Premier League-sæson begynder den 6. august.

Til den tid har Manchester Uniteds nye manager, Erik ten Hag, formentlig allerede fået sat sit præg på den skrantende storklub, hvor der ventes at skulle ske en større oprydning sommeren over.

To af de spillere der ikke ventes at forlade klubben er svenske Anthony Elanga og skotske Scott McTominay, og for skottens vedkommende er han allerede begyndt at tænke over, hvordan han kan imponere sin nye chef bedst muligt.

– Man kobler fra, når man er på ferie med sin familie, men selv der tænker jeg, at jeg er nødt til at træne og lave ting for at sikre, at jeg er i top-top form for den nye manager, siger Scott McTominay i et interview med SkySports.

– Man kobler aldrig helt fra, selv når man er på ferie et eller andet sted med sin familie, så tænker man stadig på at skulle tilbage og vise sig så godt frem som muligt for den nye træner. Fodbold er ens liv, og det er hårdt, når det ikke går så godt, lyder det videre fra McTominay.

Manchester United har stadig én kamp tilbage i denne sæson. Det er søndag på udebane mod Crystal Palace, men det eneste holdet har at spille for i den kamp, er at holde West Ham under sig på syvendepladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P