3F Superligaen

Lang kontrakt til Andreas Hansen i FC Nordsjælland

FC Nordsjælland aktiverede tidligere på formiddagen en klausul i lejekontrakten med Andreas Hansen, der sendte målmanden permanent til Farum-klubben. Klausulen var dog betinget af, at FC Nordsjælland også var at finde i Superligaen efter sommerferien.

Andreas Hansen FC Nordsjælland
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AaB og FC Nordsjælland blev i januar enige om en lejeaftale, der sendte målmand Andreas Hansen til den nordsjællandske klub.

Tidligere i maj meldte begge klubber ud, at FC Nordsjælland ønskede at udnytte en klausul i lejeaftalen, der gav dem mulighed for at tilknytte målmanden.

Onsdag meddeler FC Nordsjælland, at de har underskrevet en femårig kontrakt med Andreas Hansen, og der er en særlig grund til, at kontraktlængden først bliver offentliggjort nu.

I aftalen var der nemlig indskrevet, at FC Nordsjælland også skulle spille i Superligaen efter sommerferien, for at klausulen kunne aktiveres, og eftersom klubben med sejren over Vejle i weekenden sikrede sig endnu en sæson i landets bedste række, har de aktiveret klausulen.

– Spillestilen passer super godt til mig, og der er en fed kultur og et virkelig stærkt træningsmiljø. Jeg er sikker på, at jeg kan udvikle mig meget her i klubben, og jeg ser en god fremtid for både holdet og FCN generelt. Jeg ser et stort potentiale, og det vil jeg gerne være en del af. Derudover er det en nem trup at falde ind i, og jeg synes, at det hele er et match, fortæller Andreas Hansen.

Den 26-årige målmand har tidligere i karrieren repræsenteret HB Køge og Brøndby.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P