Europæisk Fodbold

Frankfurt-træner: Lindstrøm er helt klar

Der vil være et markant dansk islæt i aftenens Europa League-finale, for Eintracht Frankfurts Jesper Lindstrøm er nemlig kommet sig over sin skade. Om han starter inde eller på bænken, det har cheftræner Oliver Glasner endnu ikke besluttet.

Jesper Lindstrøm Frankfurt
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Det har været et kapløb med tiden, men det kapløb har Jesper Lindstrøm og Eintracht Frankfurt vundet.

Den danske offensivspiler er kommet sig så meget over den lårskade, som han pådrog sig i semifinalen mod West Ham.

– Jesper Lindstrøm har det rigtig godt. Han gennemførte den sidste træning uden nogen problemer, og det har han gjort flere kampen inden uden nogen negative reaktioner. Han er klar til at spille, lyder det fra Frankfurts cheftræner Oliver Glasner.

At den tidligere Brøndby-profil er klar til kampen er dog ikke ensbetydende med, at han er at finde i den startopstilling, der klokken 21 løber på banen mod skotske Rangers på Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla.

– Jeg kan stadig beslutte, om han spiller fra start eller kommer ind fra bænken. Derudover er alle andre, bortset fra Martin Hinteregger, klar til kamp, lyder det fra Glasner.

Aftenens kamp er blot Eintracht Frankfurts tredje europæiske finale nogensinde. Den første bød på et nederlag til Real Madrid i forgængeren til Champions League i 1960, mens klubben fra den tyske finanshovedstad i 1980 besejrede landsmændene fra Mönchengladbach i UEFA Cuppen – forgængeren til Europa League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P