Premier League

Profiler kan få sæsonens sidste kamp for United

Manchester United kommer uanset søndagens resultat mod Crystal Palace til at gå fra 21-22 med en skuffende smag i munden. Der kan dog være et par små, men gode nyheder på vej til den trængte klub forud for søndagens kamp.

Luke Shaw Marcus Rashford Jadon Sancho Manchester United Premier League
Foto: Manchester United kommer uanset søndagens resultat mod Crystal Palace til at gå fra 21-22 med en skuffende smag i munden. Der kan dog være et par små, men gode nyheder på vej til den trængte klub forud for søndagens kamp.

Det bliver i bedste fald en sjetteplads, men det kan også blive en syvendeplads.

Ingen af de to placeringer er i nærheden af der, hvor Manchester Uniteds selvagtelse placerer dem, men det bliver ikke desto mindre resultatet for denne Premier League-sæson, der søndag lukkes med en udekamp mod Crystal Palace.

Kampen bliver også den sidste for klubbens midlertidige manager, Ralf Rangnick, der efter søndagens kamp på Selhurst Park overlader tøjlerne til hollandske Erik ten Hag.

Rangnick får dog mulighed for at bringe et par spillere i spil i kampen, som han ikke har haft mulighed for at bruge i de seneste kampe.

Både Marcus Rashford og Jadon Sancho er tilbage efter sygdom, der har holdt dem ude af henholdsvis to og tre kampe, men også venstreback Luke Shaw kan få uventet comeback, efter han har været ude siden starten af april og i mellemtiden har misset syv kampe.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Luke Shaw har gennemgået en operation, hvor han har fået fjernet metalskruer i det ben, som han tilbage i 2015 brækkede i en kamp mod hollandske PSV. Tidligere blev den 26-årige forsvarsspiller meldt ude for resten af sæsonen, men nu bekræfter Manchester United, at der kan vente et overraskende comeback i sæsonens sidste kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P