3F Superligaen

Journalist: Brøndby-spiller på vej til italiensk oprykker

Morten Frendrup kunne ikke hjælpe nedrykningstruede Genoa tilpas meget til, at klubben sikrede sig endnu en sæson i Serie A. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at den bedste italienske række bliver en dansker fattigere efter sommerferien.

Andreas Bruus Brøndby
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hvis ikke U.S. Cremonese får de helt store klokker til at ringe, så skyldes det nok, at klubben 80 kilometer sydøst for Milano ikke har været i Serie A siden 1996.

Det bliver der dog lavet om på efter sommerferien, for efter en flot sæson i Serie B, gik der til sidst en smule gummiben i den for den lille klub fra Lombardiet, men med en sejr over Como i sidste spillerunde lykkedes det dem at sikre den ene af de to sikre oprykningspladser til Serie A.

Dermed bytter Cremonese plads med Morten Frendrups Genoa, men det betyder ikke nødvendigvis, at der efter sommerferien er en tidligere Brøndby-spiller færre i den bedste italienske række.

Transferjournalisten Nicolò Schira melder nemlig, at den nyoprykkede klub er interesseret i Brøndby-backen Andreas Bruus.

Schira skriver desuden, at Cremonese allerede har taget kontakt til Brøndby med henblik på et køb af højrebacken, der så sent som for fem dage siden udlignede for Brøndby dybt inde i overtiden mod FC Midtjylland.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Andreas Bruus fik sit gennembrud i både Brøndby og i Superligaen i sidste års mesterskabssæson, hvor det blev til i alt 28 kampe for barndomsklubben. I denne sæson er det med én kamp tilbage af sæsonen igen blevet til 28 kampe med tre mål til følge.

Andreas Bruus er opvokset i Greve, og han har spillet i Brøndby siden han var ni år gammel. Hans nuværende kontrakt løber i yderligere én sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P