International Fodbold

Aftonbladet: Zlatan melder afbud – kan have spillet sidste landskamp

Når Sverige til juni skal spille Nations League-kampe mod Slovenien, Norge og Serbien, så bliver det uden AC Milan-angriberen Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic Sverige
Foto: Tt News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix

21 år, 1 måned og 29 dage.

Så lang tid har Zlatan Ibrahimovic’ landsholdskarriere indtil videre varet, og selvom det er svensk rekord, så kan rekorden vise sig at stoppe der.

Den 40-årige svensker har ifølge Aftonbladet meldt afbud til Sveriges fire kommende landskampe i juni, hvor de i Nations League skal møde Slovenien og Serbien samt Norge af to omgange.

Den store svensker har i denne sæson været ganske markant plaget af skader, og ikke siden midten af januar har han spillet fuld tid for sin italienske klub AC Milan.

AC Milan har ganske overraskende kurs mod klubbens første mesterskab siden 2011, og førerholdet har ikke tabt i nu 15 kampe i streg – seneste nederlag var netop da Zlatan sidst spillede en hel kamp – 1-2-nederlaget til Spezia den 17. januar.

Zlatan har ifølge Sky Sport Italia ikke kunnet træne fuldt med i sin klub på det seneste, hvor det kun er blevet til træninger på dagen før kampdagen, så han har kunnet været klar til maksimalt at spille ti minutter.

Foruden at være indehaver af rekorden for den længste landsholdskarriere, så har Zlatan også rekorden som den ældste landsholdsspiller for Sverige i en alder af 40 år, 5 måneder og 26 dage, mens også hans 62 landsholdsmål er rekord.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

På listen over flest landskampe har Zlatan dog stadig lang vej fra sin sjetteplads til Anders Svensson på førstepladsen. Svensson har spillet 148 landskampe, mens Zlatan ’kun’ har repræsenteret ’blågult’ 121 gange. Imellem de to spillere ligger Thomas Ravelli med 143 landskampe, Sebastian Larsson med 133 landskampe, Andreas Isaksson med 133 landskampe samt Kim Källström med 131 landskampe.

Zlatan Ibrahimovic stoppede sin landsholdskarriere efter EM i 2016, men sidste år genoptog han den og har siden spillet fem landskampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P