3F Superligaen

David Nielsen: Der kommer ikke en dag, hvor jeg ikke har lyst til at træne AGF

David Nielsen har været under ilden længe i AGF grundet dårlige præstationer, men det ændrer ikke på, hvordan han har det med klubben.

David Nielsen AGF Superliga
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix.

David Nielsen har længe været fyringstruet i AGF grundet dårlige præstationer fra den aarhusianske superligaklub.

Ikke desto mindre, så er den karismatiske cheftræner stadig at finde i klubben, selvom eksperter og medier ad flere omgange har spået en kommende fyringsseddel.

Jacob Nielsen om nedrykning: Matematisk muligt og alt kan ske i AGF og Aarhus

Efter det 13. nederlag på stribe i Superligaen søndag aften blev hovedpersonen interviewet af Viaplay, hvor David Nielsen roste både klubben og fansene for den opbakning, som han har fået.

– Nu har vi snakket om, at jeg skulle fyres i tre-fire måneder, og der har jeg mærket en tillid, som er meget vigtig for mig, og det er, at her i de sidste kampe, har der ikke været nogen, som har prikket mig på skulderen og sagt, at dem skulle jeg ikke stå for.

– Det er egentlig den ultimative tillid, som jeg kan få, og jeg ved ikke, om det er en belønning efter så mange år. Men det er noget, som betyder meget for mig, at det er fra både fansene og klubben, siger David Nielsen.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Derudover gjorde AGF-træneren det også klart, at selvom den seneste tid i klubben har været svær, og rygterne har gået på, at klubben vil skille sig af med ham, så mister han aldrig gnisten for at træne AGF.

– Der kommer ikke en dag i hele mit liv, hvor jeg ikke har lyst til at træne AGF. Så kan det være, at der er nogen, der siger til mig, at jeg ikke skal, og det kan også godt være, at der er en situation, hvor jeg ikke kan. Men der kommer ikke en dag, hvor jeg ikke har lyst, slutter AGF-træneren.

Christian Sørensen føler med AGF: Det er aldrig sjovt

Resten af interviewet med David Nielsen kan du se øverst i artiklen.

AGF’s sidste kamp i denne sæson er lørdag den 21. maj, når den aarhusianske superligaklub møder FC Nordsjælland hjemme på Ceres Park i Aarhus.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P