LaLiga

Agenten bekræfter: Han er færdig i Real Madrid – her vil han gerne hen

En æra er ved at være forbi, og Gareth Bales agent bekræfter nu, at den walisiske kantspiller forlader klubber til sommer.

Gareth Bale forlader Real Madrid
Foto: Javier Barbancho/Reuters/Ritzau Scanpix

Efter snart ni år i Real Madrid, med et enkelt lejeophold undervejs, er det nu ovre – Gareth Bale er færdig i den spanske ‘kongeklub’.

Det er den walisiske stjernes agent, Jonathan Barnett, der har været i medierne for at bekræfte, at Gareth Bale forlader Real Madrid denne sommer.

– Gareth kommer til at forlade Real Madrid. Han vender højst sandsynlig retur til engelsk fodbold.

– Hans fremtid afhænger nu af Wales og deres playoff-kampe for at komme med til VM, skulle Jonathan Barnett have udtalt ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano.

Ifølge agenten, øjner Gareth Bale altså en retur til engelsk fodbold. Her har han senest tørnet ud for Tottenham fra efteråret 2020 og frem til sommeren 2021, hvor han var lejet ud.

Gareth Bale har denne sæson døjet med en lang række skader – omkring fem forskellige af slagsen – samt Covid-19. Derfor er det også blot blevet til 283 minutter for Real Madrid i LaLiga, hvilket har kastet et enkelt mål af sig.

I alt er det blevet til 106 mål i 258 kampe i Real Madrid-trøjen for den skadesplagede stjerne.

Medie: To klubber kæmper om gratis Bale

Den walisiske kantspiller blev i 2013 solgt til Real Madrid fra Tottenham.

Dengang lød prisen på omkring 750 millioner kroner, men til sommer kan den 32-årige stjerne hentes på en fri transfer, når hans kontrakt med Real Madrid løber ud den 30. juni.

Om det bliver Tottenham, der for tredje gang vil hente Gareth Bale til klubben, er uvist. Uanset hvad, bliver det spændende at se, hvilke klubber, der tør satse på ham.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P