3F Superligaen

Skuffet Tingager: Skal passe på hvad jeg siger

AGF kommer også til at spille Superliga i næste sæson, men det er bestemt ikke grundet deres forårssæson, hvor det nu ikke er blevet til sejr i 13 kampe i streg. Søndag tabte de 1-0 til Viborg.

Frederik Tingager AGF
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF er inde i en stime, der på mange måde berettiger til en nedrykning fra Superligaen.

I forårets første kamp blev det til en sejr mod SønderjyskE, men siden er det ikke blev til tre point en eneste gang i 13 forsøg. Alligevel står den også på Superligafodbold i næste sæson, og det skyldes blandt andet, at Vejle ikke fik point mod FC Nordsjælland tidligere søndag.

I forrige kamp blev forsvarsspilleren Frederik Tingager helten for AGF, da han med tre minutter tilbage af kampen mod SønderjyskE fik udlignet til 1-1. Det point kan nu vise sig at give endnu en sæson i Danmarks bedste fodboldrække. Efter dagens 1-0 nederlag til Viborg var Tingager anderledes fåmælt.

– Ja hvad tænker jeg. Vi har ikke vundet en fodboldkamp længe. Det er det, jeg går og tænker lige nu.

– Vi kommer ikke ud til første halvleg. Jeg skal lige passe på, hvad jeg siger lige nu, for det er op ad bakke. Jeg føler, vi får lavet nogle ting om i anden halvleg, og jeg føler vi kommer bedre ud til anden halvleg. Jeg synes, vi skaber chancer til at score, men vi formår ikke at score og så taber man fodboldkampe, siger Frederik Tingager til TV3 Max.

Highlights: Smal Viborg-sejr mod tandløse AGF

For Tingager og AGF venter der nu en sidste superligakamp på lørdag mod FC Nordsjælland, og inden den kamp kommer der formentlig til at ske en del selvransagelse på Fredensvang.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Vi forsøger og prøver at gøre vores bedste, men det er ikke godt nok. Kvaliteten har vi ikke lige pt, vi må kigge os selv i spejlet og sige, at vi ikke leverer, ellers havde vi ikke stået i den her situation, lyder det fra den store forsvarsspiller.

AGF har ud af sæsonens 31 superligakampe formået at vinde seks.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P