Inter holder liv i mesterskabsdrøm

Inter vandt overbevisende søndag aften og holder liv i håbet om at stjæle mesterskabet fra AC Milan.

Inter Serie A

Inter vandt med 1-3 over Cagliari søndag aften i Serie A, hvilket igen kun sender dem to point bag AC Milan med en spillerunde tilbage i sæsonen.

Allerede 11 minutter inde i opgøret troede Inter, at klubben havde bragt sig i front, da Milan Skriniar scorede til 0-1. Desværre for de forsvarende mestre blev målet efterfølgende annuleret efter et VAR-gennemsyn for hånd på bolden.

AC Milan snublende nær første mesterskab i 11 år

14 minutter senere kunne jublen dog igen bryde ud blandt milaneserne, da Mateo Darmian scorede til 0-1 i det 25. minut på et oplæg fra Ivan Perisic.

Kort inde i anden halvleg var Inter endnu engang på spil, da argentinske Lautaro Martinez udbyggede føringen med en scoring til 0-2 i det 51. minut. Cagliari svarede desværre for Inter hurtigt igen, da græske Charalampos Lykogiannis hamrede bolden ind til 1-2 blot to minutter senere.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Spændingen var dermed tilbage i opgøret, men i det 84. minut lukkede og slukkede Lautaro Martinez det sidste af hjemmeholdets håb, da han scorede til kampens resultat, 1-3.

Christian Eriksen afslører interesse fra flere sider: Jeg har fået tilbud

Sejren betyder, at Inter nærmer sig AC Milan på førstepladsen med kun to point adskillelse inden sidste runde i Serie A. Ligaens førsteplads er dog bedre i de indbyrdes opgør, hvilket bliver udslagsgivende, hvis både Inter og AC Milan skulle ende á point. Dermed skal Inter håbe på, at AC Milan taber deres sidste kamp.

Inter møder i sidste runde Sampdoria hjemme på San Siro, mens AC Milan skal spille imod Sassuolo på udebane. Begge kampe spilles klokken 15:00 søndag den 22. maj.