Highlights: Pointdeling mellem Gerrard og Vieira

Aston Villa og Crystal Palace måtte begge nøjes med et enkelt point, da de to Premier League-klubber mødtes søndag eftermiddag.

Aston Villa Crystal Palace Wilfried Zaha John McGinn Premier League

Steven Gerrards Aston Villa spillede søndag 1-1 imod Patrick Vieira hjemme på Villa Park i Birmingham.

Første halvleg bragte inden scoringer af sig, hvor det mest noterbare var, at både Tyrone Mings og Connor Gallagher tilragede sig et gult kort.

Anden halvleg bød dog på mål, hvor først Ollie Watkins scorede til 1-0 for hjemmeholdet i det 69. minut, mens Jeffrey Schlupp kunne udligne til 1-1 i det 81. minut for Palace.

Det uafgjorte resultat betyder, at kun et enkelt point adskiller de to klubber i Premier League, hvor Crystal Palace indtager 12.. pladsen, mens Aston Villa ligger på 13. pladsen.