Highlights: Drømmemål ikke nok for Esbjerg

Esbjerg fB ligner mere og mere end nedrykker fra den danske 1. Division. Søndag var de ellers tæt på at sikre sig tre vitale point.

Esbjerg fik 2-2 mod Vendsyssel 1. Dvision

Georgiske Lasha Parunashvili scorede et fantastisk saksesparksmål for Esbjerg i hjemmekampen mod Vendsyssel FF, men på en overtidsscoring af udeholdet sluttede kampen 2-2.

Først så det skidt ud, så så det nogenlunde ud, så så det rigtig godt ud, og i overtiden blev det så alligevel med en bitter smag i munden for Esbjerg fB i dagens kamp mod Vendsyssel FF.

Den vestjyske traditionsklub kom nemlig bagud 0-1 i første halvleg, inden de efter en times spil først fik udlignet på den føromtalte drømmescoring, inden med 13 minutter tilbage af kampen kom på sejrskurs. I overtiden fik Vendsyssel dog udlignet til 2-2, og dermed er der med tre kampe tilbage fortsat seks point til overlevelse for den hårdtpressede , vestjyske traditionsklub.