3F Superligaen

Ekspert og tidligere AaB’er: Brøndby vil klare sig bedre i Europa end AaB

AaB og Brøndby kæmper om fjerdepladsen i Superligaen, og den giver adgang til Conference League. Der ville Brøndby klarer sig bedre end AaB, mener TV3 Sports ekspert og tidligere AaB-forsvarer Kenneth Emil Petersen.

Brøndby AaB Conference League
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Brøndby er forud for søndagens kamp mod AaB tre point efter nordjyderne i kampen om Superligaens fjerdeplads.

Med en sejr på Aalborg Stadion kan det forspring dog udlignes for de forsvarende danmarksmestre, og spørger man TV3 Sports ekspert Kenneth Emil Petersen, så ville Brøndby klare sig bedre i Europa, end hans tidligere klub fra Aalborg.

– Det er et svært spørgsmål. Det tror jeg, Brøndby ville. Vi så, da Brøndby var i Europa i den her sæson, de har den her hjemmebane, og selvom de ikke klarede sig så godt og ikke fik hentet så mange point, så har de noget ekstra, lyder det fra Kenneth Emil Petersen, inden han bliver afbrudt af Stig Tøfting:

– Det skal være i en anden forfatning end den, vi ser dem i lige nu. Vi snakker om to hold, der til sammen ikke har vundet i 15 kampe i træk, så der skal strammes op, lyder det fra ’Tøffe’.

Brøndby har forud for kampen en målscore, der er hele 11 mål dårligere end AaB’s, og dermed skal der formentlig foruden en sejr søndag også et nordjysk pointtab til i sæsonens sidste kamp mod de kommende mestre fra F.C. København, hvis Brøndby skal overtage fjerdepladsen.

Selvom det ikke er hverken Champions League eller Europa League, men derimod den nyoprettede Conference League, der er på spil for de to traditionsklubber, så er det i den grad også et vigtigt incitament.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Nu er der ikke nogen af de her, der kan tale om at komme i hverken Champions League eller Europa League, så det bliver jo Conference League, men det kan også give omkring de 40 millioner eller noget i den dur, hvis man kommer i et gruppespil, lyder det fra Stig Tøfting.

– Selvfølgelig er det også noget at måle sig selv på. Hvis man skal hente spillere fra udenlandske klubber til en dansk klub, så skal du også have den der gulerod med, at du skal ud at spille internationalt, lyder det afslutningsvis fra AGF-legenden.

Mens AaB i sæsonens sidste kamp skal til Parken, tager Brøndby hjemme imod Silkeborg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P