Premier League

Christian Eriksen afslører interesse fra flere sider: Jeg har fået tilbud

Hvor Christian Eriksen skal spille efter sommer er et af de helt store spørgsmål, der skal besvares efter sæsonen. Nu afslører danskeren, at han har tilbud liggende.

Christian Eriksen knytter næven. Han har fået tilbud fra flere sider.
Soccer Football - Premier League - Brentford v Southampton - Brentford Community Stadium, London, Britain - May 7, 2022 Brentford's Nathan Young-Coombes, Rico Henry and Christian Eriksen celebrate after the match REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Christian Eriksen har i foråret gjort comeback til fodbolden. Han har været en af de bærende kræfter på Brentford-mandskabet, som har sikret sig endnu en sæson i Premier League.

Kontrakten med Brentford strækker sig dog kun sæsonen ud, og flere klubber har allerede henvendt sig til Eriksen. Det afslører den danske stjerne i et interview med Viaplay.

Fra flere sider har det lydt, at Christian Eriksen kan vælge, lige den klub han vil, men det afviser den 30-årige fynbo selv.

– Jeg tror ikke, at der er nogen fodboldspillere, der kan vælge og vrage. Der er mange kriterier, der skal passe, og mange klubber der skal se en vej, fortæller Christian Eriksen og fortsætter.

– Jeg har fået tilbud, og jeg har fået forskellige muligheder, som vi overvejer. Så tager vi en beslutning ud fra det, fortæller danskeren til Viaplay.

Christian Eriksen og Brentford skal i aktion søndag eftermiddag på Goodison Park, hvor Frank Lampard og Everton stadig kæmper for overlevelse i Premier League.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P