3F Superligaen

Silkeborg stikker til FCM: Stadig 600 billetter

FC Midtjylland bad tidligere på ugen om at få udvidet udebaneafsnittet til udekampen mod Silkeborg. Efter torsdagens ene point mod Brøndby er interessen for kampen dog faldet drastisk i Herning og omegn.

Silkeborg stikker til FCM
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Endnu er intet afgjort, men F.C. København skal dumme sig gevaldigt, hvis ikke de skal vinde klubbens 14. danske mesterskab.

Københavnerne skal efter alt at dømme tabe point i begge sine resterende to kampe mod henholdsvis Randers FC og AaB, mens FC Midtjylland skal have fuldt udbytte af sine to kampe mod Silkeborg og Randers FC.

Det kunne dog have set anderledes ud, hvis ikke FC Midtjylland dybt inde i overtiden af torsdagens kamp mod Brøndby indkasserede en udlignende scoring og dermed måtte nøjes med et enkelt point.

Noget tyder da også på, at pointtabet mod Brøndby ikke var med i beregningerne hos FC Midtjylland, da de tidligere på ugen henvendte sig til Silkeborg forud for de to holds inbyrdes møde på mandag.

– Tidligere på ugen spurgte FCM, om de måtte få lov til at få udvidet udebaneafsnittet til mandagens kamp. Det blev et pænt nej tak. Og det var nok heldigt nok, for der er pt. stadig over 600 billetter ledige på udebaneafsnittet, mens alle andre sektioner er komplet udsolgte, lyder det uden den store omsvøb i et facebook-opslag fra Silkeborg IF.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

For Silkeborgs vedkommende gælder det, at de reelt set sikrer sig bronze, hvis de kan skrabe sammenlagt to point sammen i sæsonens to sidste kampe.

For silkeborgenserne handler kampen formentlig lige så meget om at drille ærkerivalerne fra FC Midtjylland.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P