International Fodbold

Muligt skifte under opsejling: Dolberg skifter agent

Den danske Nice-spiller Kasper Dolberg har ifølge et fransk medie skiftet agent, så han nu repræsenteres af den nyligt afdøde Mino Raiolas agentbureau.

kasper Dolberg mino raiola agent
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har så langt fra været en mindeværdig sæson for danske Kasper Dolberg, der snarere har haft en sæson til glemmebogen.

Nu tyder noget da også på, at der skal ske noget nyt for den danske landsholdsangriber, som ifølge franske Foot Mercato har skiftet agent.

Dolberg har tidligere været tilknyttet hollandske Sports Entertainment Group – SEG – men nu har han ifølge det franske medie skiftet bureau og repræseneteres i stedet af afdøde Mino Raiolas agentbureau.

Her er det Raiolas advokat, Rafaela Pimenta, der sammen med Raiolas tidligere højrehånd, Jose Fortes Rodriguez, styrer forretningen.

Når en spiller skifter agent sker det som oftest fordi, at der kan være et klubskifte under opsejling, og selvom Dolberg fortsat har to år tilbage af sin kontrakt i Nice, så virker et klubskifte ikke til at være helt grebet ud af det blå.

Dolberg har forud for sæsonens to sidste kampe i Ligue1 spillet under halvdelen af minutterne for ligaens øjeblikkelige firer, der lørdag aften møder de forsvarende mestre fra LOSC Lille hjemme på Allianz Riviera.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Blot fire gange i sæsonen, hvor det er blevet til i alt syv scoringer i liga og pokalturnering, er det blevet til 90 minutter for Dolberg, der siden sommerens EM-slutrunde har fået én start og tre indhop på det danske landshold.

Endnu er skiftet ikke bekræftet af hverken Dolberg selv eller fra anden officiel hold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P