Premier League

Frank trods nominering: Der er stadig mere i os

Brentford er en miniput i Premier League, men miniputten har med to kampe tilbage sikret sig endnu en sæson i verdens bedste fodboldliga. Blandt andet derfor blev manager Thomas Frank fredag nomineret til årets træner i Premier League.

Thomas Frank nomineret til årets manager i Premier League
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge mediet Spotrac er det kun Leeds, der IKKE har dobbelt så stort et lønbudget som Brentford.

Danskerklubben hører på mange måder slet ikke til i Premier League, men det er der heldigvis aldrig nogen, der har fortalt dem selv, og i sidste weekend sikrede klubben sig matematisk en ny sæson i verdens bedste fodboldliga.

– Vi har et par værdier, men kerneværdien er sammenhold – det er en værdi, som man skal have. Måden vi som klub viser det på, er unik. Det er derfor vi får det maksimale ud af denne klub og holdets præstationer. Vi vil have alt lige fra kokken til groundsmen til den medicinske stab, og så glemmer jeg igen nogle, alting spiller en rolle. Jeg synes, vi gør det godt, men der er stadig mere i os, og vi skal skubbe på, lyder det fra Thomas Frank.

Overlevelsen i Premier League, hvor Brentford stadig kan nå at blive alt fra nummer ni til nummer 16, fik fredag Premier League til at nominere holdets danske manager, Thomas Frank, til titlen som årets manager i Premier League.

– Det er selvfølgelig virkelig dejligt. Det er en anerkendelse af alt det store arbejde, spillerne og mandskabet lægger i det derude. Jeg forstår selvfølgelig, at jeg er frontpersonen; Den der taler med jer (pressen, red.) og den der får al skylden også, lyder det fra Frank.

– Ingen kan gøre det alene, vi har brug for et fantastisk mandskab bag os. Jeg havde et møde her til morgen med alle her; groundsmen og mandskab på træningsbanerne, omkring 70 personer, hvor jeg hyldede dem alle for at levere et godt arbejde, forklarer Thomas Frank.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Brentford anslås hos mediet Spotrac til at have et lønbudget på 11,6 millioner pund. Det er rundt regnet en tyvendedel af budgettet hos Manchester United, som topper listen. Til sammenligning anslås det, at Brentfords samlede lønbudget svarer nogenlunde til Liverpools budget til målmænd alene.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P