Bundesligaen

Bayern bekræfter: Lewandowski vil væk – Barca stadig interesseret

Bayern München bekræfter nu selv, at Robert Lewandowski ønsker at forlade klubben.

Robert Lewandowski, FC Barcelona, Barca, Xavi, Bayern München, Bundesligaen, LaLiga.
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

Robert Lewandowski ønsker ikke at blive i Bayern München, og det er nu blot et spørgsmål om tid.

Det bekræfter klubbens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, efter at have talt med Bayern-stjernen forud for sæsonens sidste kamp mod Wolfsburg.

– Jeg talte med ‘Lewa’. Han fortalte mig, at han ikke var interesseret i at acceptere vores tilbud om at forlænge kontrakten, og at han gerne vil væk fra klubben, siger han til tyske Ske Sports.

Lewandowski har kontrakt med Bayern München frem til sommeren 2023.

Artiklen fortsætter under reklamen.

Årsagen bag ønsket om at forlade Bayern München er, at Lewandowski vil prøve noget nyt. Den sydtyske storklub forholder sig dog til, at man har papir på den polske stjerne frem til sommeren 2023.

Hvis man ønsker at tjene penge på Robert Lewandowski, er sommerens transfervindue dog ved at være sidste udkald for Bayern München. Her har FC Barcelona længe luret i kulissen, og senest er Barcas cheftræner, Xavi, blevet forholdt spørgsmål om Robert Lewandowskis fremtid samt hans alder.

– Vi skrev under med Alves, der er 38 år gammel. Spillerne er professionelle, de har ernæringseksperter og personlige trænere. Man kan bare kigge på Cristiano Ronaldo, Messi, Modric, Ibrahimovic. Alderen betyder ikke mere end præstationerne. Det handler om at forbedre holdet, lød svaret fra Xavi på spørgsmål om snart 34-årige Lewandowski på et pressemøde.

DOWNLOAD campo.dk’s app og få vores nyheder direkte på din mobiltelefon. 👇🏼👇🏼

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Robert Lewandowski skiftede fra Dortmund til Bayern München tilbage i 2014. Siden er det blevet til 343 mål i 373 kampe for den sydtyske storklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P