3F Superligaen

FCK-profil inden afgørende kamp: Vi skal tilbage til gamle dyder

F.C. København tager imod Silkeborg IF onsdag i Parken, og Peter Ankersen mener, at man skal finde tilbage til forårets dyder.

Peter Ankersen, Silkeborg IF, FCK, F.C. København, Superligaen, Parken.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Med tre spillerunder igen, er intet afgjort i kampen om det danske mesterskab.

Senest smed F.C. København point, da de spillede uafgjort ude mod Brøndby søndag. Forspringet ned til FC Midtjylland er derfor nu svundet ind til blot et enkelt point.

F.C. København har dog muligheden for selv at afgøre mesterskabet, såfremt de gør rent bord i de tre sidste kampe.

Her lyder den første opgave på Silkeborg IF hjemme i Parken onsdag.

FCK’s Peter Ankersen føler sig overbevist om, at man kan rejse sig og hente en sejr mod Silkeborg IF.

– I dag (tirsdag, red.) har vi haft en god træning herinde og forberedt os til Silkeborg-kampen, og vi er fuldt bevidste om, hvad der er på spil, både mod Silkeborg og i de to sidste kampe, lyder det fra FCK-backen til F.C. Københavns hjemmeside inden han fortsætter:

– Så der er egentlig ikke så meget andet at sige. Vi skal finde tilbage til de dyder, som vi havde i starten af foråret, for nu skal vi bare ud og vinde.

– Vi har også 100 procent troen på det, og så gælder det om at gå ud og sætte action og handling bag ordene. Efter to udekampe bliver det også dejligt igen at spille herinde foran alle vores egne fans, og banen ser også fin ud, sluttede Peter Ankersen.

Tidligere FCK-profil: Der er ikke flere skud i bøssen

F.C. København har blot hentet fem point i de seneste fem kampe, og senest F.C. København og Silkeborg IF tørnede sammen, blev det til en 3-1-sejr til oprykkerne.

Silkeborg IF har desuden vundet de seneste seks kampe, og med en sejr i Parken vil Kent Nielsens tropper være exceptionelt tætte på at have sikret sig medaljer.

Kampen mellem F.C. København og Silkeborg IF bliver fløjtet i gang onsdag klokken 20.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P