3F Superligaen

Vejle-skurken Mucolli: Ene og alene min skyld

Vejle skulle bruge alle tre point mod Viborg mandag aften, men det blev kun til et enkelt, efter de i undertal indkasserede dybt inde i overtiden.

Arbnor Mucolli Vejle Viborg
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Han stod til at blive helten, men på bare tre minutter blev himmel til helvede for Arbnor Mucolli.

Vejles dansk-albaner sendte på udebane mod Viborg Vejle foran med 1-2, da der resterede et kvarter af kampen, og det fejrede han ved at smide trøjen og indkasserede derfor et gult kort. Tre minutter senere kom han for sent i en tackling på Viborgs Daniel Anyembe.

Derfor måtte han se resten af kampen fra sidelinjen, og her kunne han tre minutter inde i overtiden se Viborg udligne til 2-2.

– Det var selvfølgelig ikke så fedt at stå udenfor, når man har fået et rødt kort, og jeg må også bare lægge mig fladt ned og sige, at det er ene og alene min skyld, at vi ikke tager sejren i dag, for jeg er sikker på, at hvis vi var forblevet 11 mand på banen, så havde vundet, lød det efter mandagskampen fra Mucolli.

For Vejle-spillerne var det efter kampen en tung gang ned i omklædningsrummet, hvorfra Mucolli kom, da TV3 Sport interviewede ham.

– Jeg har ikke sagt undskyld, må jeg indrømme, men der var en rigtig, rigtig frustreret stemning dernede, og jeg skal selvfølgelig ned og sige undskyld for at lave to så dumme gule kort.

– Det er aldrig fedt at stå med den følelse. Jeg er da skuffet over mig selv. At jeg taber hovedet og får det andet gule – det ligner mig ikke, lyder det videre fra den 22-årige Mucolli.

Highlights: Kontroversiel overtidsscoring sikrede Viborg point mod Vejle

Med mandagens resultat ser overlevelsen i Superligaen nu meget vanskelig ud for Vejle, der havde stået med helt andre kort på hånden, hvis kampen havde givet tre point. Det ødelagde Viborg altså tre minutter inde i overtiden.

– Det beskriver måske meget godt vores sæson, vi har dummet os nogle gange, og i sidste ende er det selvforskyldt. Man kan altid lede efter undskyldninger, men det skal man lade være med. Vi har ikke været gode nok i den her sæson, og det er derfor, vi står i den her situation, lød det efter kampen fra Mucolli.

For Vejle resterer der nu tre kampe i denne sæson. Den næste er på hjemmebane mod AGF, og her skal der en sejr til, for at holde liv i det nu meget spinkle håb.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P